Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Pasteurisation")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1625

  • Page / 65
Export

Selection :

  • and

Pasteurization of milk by microwave irradiation = Pasteurisation du lait par irradiation aux microondesMERIN, U; ROSENTHAL, I.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 11, pp 643-644, issn 0026-3788Article

IDENTIFICATION OF BACTERIA ISOLATED FROM PASTEURIZED MILK FOLLOWING REFRIGERATED STORAGE = IDENTIFICATION DE BACTERIES ISOLEES A PARTIR DE LAIT PASTEURISE APRES CONSERVATION SOUS REFRIGERATIONCREDIT C; HEDEMAN R; HEYWOOD P et al.1972; J. MILK FOOD TECHNOL.,; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 35; NO 12; PP. 708-709; BIBL. 8REF.Serial Issue

RECHERCHES SUR LA MICROFLORE DE LAIT PASTEURISE DESTINE A LA CONSOMMATIONYANKOV YA; PEEVA YU.1971; IN: II KONGR. MIKROBIOL. SOFIYA, 1969. MATER.; SOFIYA; BYLG. AKAD. NAUK.; DA. 1971; VOL. 4; PP. 57-60; ABS. ANGL.; BIBL. 13REF.Conference Proceedings

DISTRIBUTION AND RESISTANCE TO PASTEURIZATION OF AFLATOXIN M1 IN NATURALLY CONTAMINATED WHOLE MILK, CREAM AND SKIM MILK = DISTRIBUTION ET RESISTANCE A LA PASTEURISATION DE L'AFLATOXINE M1 DU LAIT ENTIER, DE LA CREME ET DU LAIT ECREME CONTAMINES NATURELLEMENTWISEMAN DW; APPLEBAUM RS; BRACKETT RE et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 6; PP. 530-532; BIBL. 16 REF.; 3 TABL.Article

Effect of heat treatment and storage conditions on the keeping quality of pasteurized milk = Effet du traitement thermique et des conditions d'entreposage sur l'aptitude à la conservation du lait pasteuriséKESSLER, H. G; HORAK, F. P.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 8, pp 451-454, issn 0026-3788Article

A research note. UHT milk processing - Effect on process energy requirements = Note de recherche. La stérilisation UHT du lait. Effets sur les besoins en énergie du procédéCHANDARANA, D. I; FREY, B. C; STEWART, L. E et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 977-978, issn 0022-1147Article

Nutrient content of liquid milk. I. Vitamins A, D3, C and of the B complex in pasteurized bulk liquid milk = Teneurs en nutriments du lait liquide. 1. Les vitamines A, D3, C et le complexe vitaminique B dans le lait pasteuriséSCOTT, K. J; BISHOP, D. R; ZECHALKO, A et al.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 1, pp 37-50, issn 0022-0299Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER JAHRESZEITLICH BEDINGTES VORKOMMEN THERMOPHILER STREPTOMYCETEN IN ROHMILCH UND PASTEURISIERTER MILCH = RECHERCHES SUR LA MISE EN EVIDENCE SAISONNIERE DES STREPTOMYCETES THERMOPHILES DANS LE LAIT CRU ET LE LAIT PASTEURISEFALKOWSKI J.1978; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1978; VOL. 33; NO 9; PP. 560-562; ABS. ENG; BIBL. 33 REF.Article

STUDIES ON THE HEAT RESISTANCE OF WILD YEASTS AND BACTERIA IN BEERTSANG EWT; INGLEDEW WM.1982; J. AM. SOC. BREWING CHEM.; ISSN 0361-0470; USA; DA. 1982; VOL. 40; NO 1; PP. 1-8; BIBL. 28 REF.Article

Review of basic technical principles and current research in UHT processing of foods = Revue sur les principes techniques et sur les recherches actuelles effectuées dans le domaine du traitement UHT des produits alimentairesJELEN, P.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 3, pp 159-166, issn 0315-5463Conference Paper

EFFECT OF PASTEURIZATION TEMPERATURE ON SUSCEPTIBILITY OF MILK TO LIGHT-INDUCED FLAVOR = EFFET DE LA TEMPERATURE DE PASTEURISATION SUR LA SUSCEPTIBILITE DU LAIT A ACQUERIR LE "GOUT" DE LUMIEREBASSETTE R; FUNG DYC; ROBERTS H et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 5; PP. 416-419; BIBL. 10 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

Conditions under which bacterial amylases survive ultrahigh temperature sterilization = Les conditions de la survie des amylases bactériennes lors de la stérilisation UHTANDERSON, J. E; ADAMS, D. M; WALTER, W. M. JR et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1622-1631, issn 0022-1147Article

Effect of pH on the formation of deposit from milk on heated surfaces during ultra high temperature processing = Effets du pH sur la formation de dépôts de lait sur les surfaces chauffées, lors de la stérilisationSKUDDER, P. J; BROOKER, B. E; BONSEY, A. D et al.Journal of dairy research. 1986, Vol 53, Num 1, pp 75-87, issn 0022-0299Article

EFFECTS OF THERMIZATION AND COLD STORAGE ON SOME PROPERTIES OF RENNET-INDUCED MILK GELS. = EFFET DE LA THERMISATION ET DU STOCKAGE FRIGORIFIQUE SUR QUELQUES PROPRIETES DES GELS DE LAIT INDUITS PAR LA PRESUREJOHNSTON DE; MURPHY RJ; WHITTAKER NR et al.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH.; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 2; PP. 231-236; BIBL. 14 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

EVALUATION OF BACTO-STRIP TECHNIQUE FOR THE DETECTION OF COLIFORMS IN PASTEURIZED MILKKHAYRIA NAGUIB.1973; ZBL. BAKTERIOL. PARASITENKDE INFEKT.-KRANKH. HYG., 2; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 128; NO 1-2; PP. 88-92; ABS. ALLEM.; BIBL. 1/2P.Serial Issue

ANDAMENTO DEL COLITITOLO IN LATTI PASTEURIZZATI E CONSERVATI ALLE TEMPERATURE DI +4OC E DI +22OC = EVOLUTION DU TITRE DES COLIBACILLES DANS LES LAITS PASTEURISES ET CONSERVES AUX TEMPERATURES DE +4OC ET +22OCVESCIA N; SANTI AL; MASTROENI I et al.1972; NUOVI ANN. IG. MICROBIOL.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 23; VOL. 4; PP. 281-291; ABS. ANGL.; BIBL. 11REF.Serial Issue

Use of microwave ovens to pasteurize milk = Utilisation des fours à microondes pour la pasteurisation du laitKNUTSON, K. M; MARTH, E. H; WAGNER, M. K et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 9, pp 715-719, issn 0362-028XArticle

La pasterizacion de aceitunas estilo sevillano. II = La pasteurisation des olives accommodées à la sévillane. II = The pasteurization of Sevillan style olives. IIGONZALEZ PELLISSO, F; REJANO NAVARRO, L.Grasas y aceites (Sevilla). 1984, Vol 35, Num 4, pp 235-239, issn 0017-3495Article

The storage stability of pasteurized cream = Aptitude à l'entreposage de la crème pasteuriséeEIBEL, H; KESSLER, H. G.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 11, pp 648-651, issn 0026-3788Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DEN HYGIENESTATUS PASTEURISIERTER KONSUMMILCH NACH VERLASSEN DER MEIEREI UND VERSCHLAEGE VON GRENZWERTEN FUER IHRE BEURTEILUNG. = RECHERCHES SUR LA SITUATION EN MATIERE D'HYGIENE DU LAIT DE CONSOMMATION PASTEURISE APRES DEPART DE LA LAITERIE ET PROPOSITIONS DE VALEURS-LIMITES POUR L'APPRECIATION DE SA QUALITERIEVE D; ZIMMERMANN T.1975; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 26; NO 3; PP. 100-103; ABS. ANGL.; BIBL. DISSEM.Article

ESSAI DE PASTEURISATION DE JAUNE D'OEUFSANTIARD; CASELLI; TABOURET et al.1974; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1974; VOL. 91; NO 9-10; PP. 1133-1137; ABS. ALLEM. ANGLArticle

MATERIAUX EXPERIMENTAUX D'ETUDE VIROLOGIQUE DU LAIT PASTEURISEKALITINA TA.1975; VOPR. PITAN.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 4; PP. 69-73; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

Quality parameters assessment in kiwi jam during pasteurization. Modelling and optimization of the thermal processLESPINARD, Alejandro R; BAMBICHA, Ruth R; MASCHERONI, Rodolfo H et al.Food and bioproducts processing. 2012, Vol 90, Num 4, pp 799-808, issn 0960-3085, 10 p.Article

Changes of «Mureka» compounds in sake and the presumed pathway forming these compoundsMOTOYOSHI, T; NISHIMURA, A; KONDO, K et al.Hakkōkōgaku Kaishi. 1991, Vol 69, Num 1, pp 1-6, issn 0385-6151Article

Heat exchanger performance : γ-glutamyl transpeptidase assay as a heat treatment indicator for dairy products = Performances des échangeurs de chaleur : dosage de la γ-glutamyl transpeptidase comme indicateur du traitement thermique subis par les produits laitiersPATEL, S. S; WILBEY, R. A.Journal of the Society of Dairy Technology. 1989, Vol 42, Num 3, pp 79-80, issn 0037-9840Conference Paper

  • Page / 65